Locatie: 
Tiliander

Datum: 
19-12-2019 - 18:00

Het grote Kerstfeest voor Senioren Oisterwijk

In navolging van andere jaren benaderen wij U voor sponsoring als stichting van het Kerstfeest voor Senioren in Oisterwijk.

Dit jaar bestaat het Kerstfeest 65 jaar!

Alle inwoners boven de 60 jaar in de gemeente Oisterwijk worden voor dit gratis feest uitgenodigd. Lidmaatschap van welke club of levensbeschouwing is niet aan de orde en met de toevoeging dat elke ontvangen bijdrage volledig toekomt aan het feest, levert het voor ongeveer 400 mensen een heerlijke kerstmiddag op met vertier, een hapje en een drankje.

De kosten bedragen ongeveer 25 euro per persoon.

Helaas ontvangen wij geen subsidies meer, waardoor we volledig selfsupporting moeten zijn.  Gelukkig wordt deze al jarenlang gegeven door een groot aantal particulieren en bedrijven,  die sponsoren of een bijdrage in een andere vorm leveren.

Vandaar dat wij u  benaderen met het verzoek ons te willen ondersteunen. Uw bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. U kunt deze overmaken op IBAN NL 18 RABO 0138  9704 67  ten name van Stichting Kerstfeest voor Senioren.

Voor de volledigheid: Elke euro die wij mogen ontvangen komt volledig ten goede aan dit feest.

 

Wij werken voor 100% met vrijwilligers en ontvangen hiervoor geen enkele vergoeding. Mocht u dit warme feest op andere wijze willen ondersteunen of wilt u meer weten, dan bent u van harte uitgenodigd hierover contact op te nemen met John Houben:     

 

 

 

mobiel:       06-39766758      
mailadres:  kerstfeestvoorsenioren@gmail.com

Wij hopen oprecht dat uw budget een ondersteuning toestaat, zodat wij eind van dit jaar opnieuw onze gasten een mooi kerstfeest aan kunnen bieden. 

 

Om u donaties nog makkelijker te maken werken we samen met "small money BIG SMILE".
Klik hier om rechtstreeks te doneren.

Namens het bestuur:

Bart van den Oord, voorzitter.
John Houben, secretariaat.
Eric ter Horst, Penningmeester.
Niels van de Wiel.